Internetcafe gevonden!
Door: Cynthia
Blijf op de hoogte en volg Cynthia
14 Maart 2007 | Duitsland, Hamburg
Hallo,
Ik heb gelukkig een internetcafe in de buurt kunnen vinden, anders zou ik elke keer een half uur moeten reizen voor een berichtje te plaatsen!
Gisteravond is er een ander model aangekomen en slaapt bij mij in het appartement, ze is ziek dus hopelijk gaat ze mij niet aansteken.
Vandaag ging goed, ik had een afpsraak voor 12uur en een casting van 11.30 tot 13u dus ik dacht ik ga eerst naar die van 12uur maar ik was daar dus al om half12 maar er was niemand, dus moest ik weer terug voor de casting van voor 13u. Daar moest ik wat sportkleding aantrekken en allemaal rare sportoefeningposes aannemen en ondertussen lachen terwijl ik op 1been stond. Hierna ben ik terug gegaan naar de casting waar ik al eerder was, ze was echt heel erg aardig en enthousiast. Ze wilt een andere keer met me werken als ik weer in Hamburg ben.
Om 2uur meldde ik me weer op het bureau en kreeg te horen dat ik voor vrijdag en zaterdag een shoot heb staan, terwijl ik vrijdagochtend zou vertrekken. Dit was voor mij een moeilijke keuze want ik zou vrijdagavond naar the Sounds gaan met Milou, dit moest ik dus helaas afzeggen (sorry Milou!). Ik kom dus zaterdagavond of zondagochtend naar huis als het goed is.
Toen ben ik ergens gaan lunchen en naar mijn volgende casting gegaan. Dit was een tijdschrift deze mevrouw was ook weer enthousiast.
Op de weg naar het metrostation liep ik langs de Starbucks dit kon ik natuurlijk niet weerstaan.
Vanavond weet ik nog niet wat ik ga doen!
Bedankt voor al jullie leuke reacties!
Vanavond weet ik nog niet wat ik ga doen!
Bedankt voor al jullie leuke reacties!
14 Maart 2007 - 16:21
Sharna:
zo fijn om af en toe ff over je te lezen cyn!
k ben blij dat het goed gaat in hamburg!
je bent een topper!
love you x -
14 Maart 2007 - 16:25
Miriam:
Top, Cynthia, zoals het nu gaat. Maak er maar weer mooie dagen van.
14 Maart 2007 - 17:09
Lidewei:
Hai meissie
Gaat lekker zo, hè? Al heel wat voor elkaar gekregen in die twee dagen. Spreek je verder wel door de telefoon of sms. Tot zondag en nog heel veel succes verder. Mama -
14 Maart 2007 - 18:35
Suus:
Hey cyn! Super leuk om te lezen! :) Komt helemaaaal goed met jou! Super! We spreken snel af! Dan misschien berlijn ;) genoeg te doen daar hehe! -
14 Maart 2007 - 19:45
Rosemarie:
Heeey boeroe!
Het gaat super zo te lezen!
Ik ben echt trots op je! En wil binnenkort weer alles van je horen! :D
Succes lieverd!
Kusss -
17 Maart 2007 - 19:36
Marlou:
Woehoe Starbucks! zonder een tomtom? hahah!